JADŁOSPIS OD 21. 09. 2020r. – 25. 09 .2020r

Poniedziałek:
Śniadanie : płatki kukurydziane, żółty ser ,pieczywo, herbata ; alergeny: mleko, gluten
Obiad : zupa ogórkowa, makaron z serem, kompot, alergeny: gluten
Podwieczorek: pizza, woda z cytryną ; alergeny: gluten
Wtorek:
Śniadanie : pieczywo ,wędlina, warzywa, kakao, herbata alergeny: gluten, mleko ,
Obiad: krupnik ,kopytka , kompot, alergeny: gluten
Podwieczorek: kisiel, biszkopt ; alergeny: gluten
Środa:
Śniadanie: owsianka ,kawiarka, dżem/ miód herbata; alergeny: mleko, gluten,
Obiad: zupa fasolowa, klopsiki, sos, kasza, surówka z białej kapusty, kompot, alergeny:
Podwieczorek: koktajl owocowy, paluch kukurydziany alergeny: mleko
Czwartek:
Śniadanie: pasta jajeczna ,pieczywo, kawa, herbata, alergeny: mleko, gluten, jaja
Obiad: zupa jarzynowa ,ryba, ziemniaki , surówka z kiszonej kapusty, kompot, alergeny: ryba
Podwieczorek : bułka słodka, herbatka owocowa, owoc, alergeny: gluten
Piątek:
Śniadanie: kasza manna ,pieczywo, pasztet drobiowy, herbata, alergeny: gluten , mleko
Obiad: zupa pomidorowa, łazanki, kompot; alergeny: gluten
Podwieczorek: batonik crunchy soczek, ; alergeny:

Smacznego!!!